Selecteer een pagina

Een bedtafel op wielen

Home / Armtrainer

Met een armtrainer zorgt u ervoor dat de spieren in uw arm getraind blijven. Bij Zorgthuiswinkel bestelt u een armtrainer die u dagelijks thuis kunt gebruiken. We vinden het belangrijk dat iedere oudere comfortabel thuis kan blijven wonen en verkopen daarom diverse hulpmiddelen die u daarbij kunnen helpen. Zo ook de armtrainer. Bekijk deze trainer en versterk uw armspieren.

Train de spieren in uw bovenlichaam met onze armtrainer

Als u een armtrainer bestelt in onze webwinkel, kunt u al vrij snel aan de slag met het trainen van uw armspieren. Daarnaast traint u tegelijkertijd de rest van uw bovenlichaamspieren. Het is belangrijk dat u deze blijft trainen, zodat u uw bewegelijkheid en mobiliteit op peil houdt. Naast armtrainers verkopen we ook andere sportproducten, zoals een elektrische beentrainer. Zo kunt u uw gehele lichaam thuis op een laagdrempelige manier trainen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft! Heeft u toch hulpmiddelen binnenshuis nodig, omdat u niet meer zo soepel beweegt. Bekijk dan onze andere artikelen, waaronder:

Koop een van onze armtrainers in onze webshop

Bestel een armtrainer in onze webshop en ga aan de slag met het trainen van uw bovenlichaamspieren. De bestelling verzenden we naar uw adres of haalt u af in Rijen. Heeft u vragen over uw bestelling of een van onze artikelen? Bel dan naar 076 886 05 05 of stuur een e-mail naar info@zorgthuiswinkel.nl.

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice