Selecteer een pagina

Een douchestoel bestellen

Een douchekruk of douchestoel bestellen is een goed idee als u niet lang kunt staan. Heeft u tijdens het staan aan de wastafel, in de douche of bij het aankleden last van uw benen? Dan geeft deze stoel u extra stabiliteit. Zo valt u minder snel. U kunt uw douchestoel eenvoudig online bij Zorgthuiswinkel kopen. Als u uw douchestoel of douchekruk gaat bestellen, kunt u deze afhalen bij onze locatie in Rijen of maakt u gebruik van onze bezorgservice.

Wat voor douchekruk of douchestoel gaat u bestellen?

In ons assortiment aan doucheondersteuning vindt u diverse douchestoelen, zowel verrijdbaar als wandmodellen. Daarom hebben wij diverse soorten stoelen in ons assortiment, zodat u zeker een geschikt model douchestoel  kunt kopen in onze online shop. Het is dus wel belangrijk dat u uw douche opmeet voordat u een douchestoel of douchekruk gaat bestellen. Zo weet u zeker dat  douchekruk Dino in uw ruimte past. Ook voor het garanderen van uw veiligheid bij een toiletbezoek kunt u in onze webshop terecht. Naast een douchestoel kunt u in onze online shop namelijk ook producten als een toiletframe kopen. U bestelt bij ons ook een toiletbeugel, die u helpt om gemakkelijk op te staan van de wc.

Bestel voor meer dan € 50,- en profiteer van gratis verzending

Wilt u een douchekruk of douchestoel bestellen? Doe dit dan bij Zorgthuiswinkel uit Rijen. In ons uitgebreide online assortiment kunt u naast een douchestoel nog andere producten voor hulp in de badkamer, het toilet of in het huishouden kopen. Wij verkopen tevens artikelen voor uw persoonlijke verzorging of gezondheid. Als u bij ons online een douchestoel gaat kopen, hoeft u geen account aan te maken. U kunt gelijk een bestelling plaatsen. Voor vragen over onze producten neemt u contact met ons op door ons te bellen op 076-886 05 05 of door een e-mail te sturen naar info@zorgthuiswinkel.nl.

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice