Selecteer een pagina

Een douchestoel met armleuning bestellen

Home / Douchestoel met Armleuning

 

Een douchestoel met armleuning bestelt u eenvoudig bij Zorgthuiswinkel uit Rijen. Wilt u tijdens het douchen goed ondersteund worden en geen risico lopen dat u valt? Dan is een douchestoel met armleuning een zeer functioneel hulpmiddel. In onze webshop koopt u middelen waardoor zelfstandig wonen mogelijk blijft. Wij beschikken over een ruim assortiment aan diverse hulpmiddelen die een groot verschil maken!

Een douchestoel met armleuning is bij ons beschikbaar in verschillende prijsklassen

Bij Zorgthuiswinkel heeft u de keuze uit diverse douchestoelen die uw comfort in de badkamer vergroten. Onze douchestoel met armleuning is ideaal voor mensen die niet lang kunnen staan. Deze kunt u daarnaast eenvoudig in- en uitklappen. Hij is veilig, onderhoudsvrij én comfortabel dankzij de stevige leuningen. Als u deze stoel bestelt, bent u er voortaan van verzekerd dat u veilig doucht. Wij vinden veiligheid in de badkamer en elders in huis van groot belang en bieden u graag artikelen aan waar deze veiligheid mee gewaarborgd wordt. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een douchestoel met armleuning of een losse douchestoel. Als u liever een kruk heeft, dan vindt u bij ons ook verschillende soorten douchekrukken voor optimaal comfort.

Bestel diverse artikelen voor een veiligere badkamer

Heeft u extra ondersteuning nodig tijdens het douchen? Bestel dan onze douchestoel met armleuning eenvoudig in de webshop en laat hem bij u thuisbezorgen. Het is ook mogelijk om uw artikelen op te halen bij onze ophaallocatie in Rijen. Wilt u meer weten over onze badkamerproducten of heeft u vragen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 076 886 05 05 of een e-mail te sturen naar info@zorgthuiswinkel.nl.

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice