Selecteer een pagina

Hulpmiddelen voor ouderen en voor de zorg

Voor hulpmiddelen voor ouderen en voor de zorg in het algemeen, zoekt u op Zorgthuiswinkel.nl in Rijen. Hier vindt u veel verschillende producten die u nodig heeft om voor ouderen een perfecte thuiszorg te bewerkstelligen. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van hulpmiddelen voor de dagelijkse behoeften. De producten zijn eenvoudig voor u of voor anderen online te bestellen.

Welke hulpmiddelen vindt u in onze online winkel?

Zorgt een toiletbezoek in de nacht voor onveilige situaties? Komt u nauwelijks meer op straat omdat u uzelf moeilijk kunt voortbewegen? Of heeft u simpelweg handige hulpmiddelen nodig voor persoonlijke hygiëne? Wij hebben een zeer breed assortiment aan hulpmiddelen voor ouderen en voor in de zorg. Naar een winkel hoeft u niet, want binnen een zeer korte tijd zijn de noodzakelijke middelen bij u thuisbezorgd. Alle producten zijn gegarandeerd duurzaam en van hoge kwaliteit. Dit is uiteraard belangrijk als het gaat om goede hulpmiddelen voor in huis. U vindt in onze winkel onder meer:

Loop de categorieën langs en bekijk nog meer verschillende hulpmiddelen voor bijvoorbeeld ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Of u nu ondersteuning nodig heeft bij een toiletbezoek of een extra steun bij het lezen of eten in bed, Zorgthuiswinkel.nl biedt alle mogelijkheden.

Een uitstekende winkel in Rijen voor zorghulpmiddelen met het webshop keurmerk

Met ons webshop- keurmerk van WebwinkelKeur weet u zeker dat u veilig en betrouwbaar hulpmiddelen bestelt. U betaalt in onze webwinkel eenvoudig via Bancontact, PayPal of iDEAL en de bestelling wordt snel op het gewenste adres bezorgd. Bij een bestelling van een bedrag vanaf € 50,- verzenden wij de producten helemaal gratis. Zo kunt u eenvoudig en voordelig zorghulpmiddelen aanschaffen. Indien nodig kunt u de producten gemakkelijk retourneren. Wilt u liever uw hulpmiddelen bij Zorgthuiswinkel.nl afhalen? Dit is mogelijk op ons afhaaladres. Voor gedegen advies over uw keuze of over ons assortiment, belt u naar 076-8860505. Wij helpen u graag om de perfecte thuiszorg te creëren.

Andere bezoekers bekeken

toiletverhoger | postoel | douchestoel bestellen

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice