Selecteer een pagina

Een kunststof handgreep

Home / Kunststof handgreep

Een kunststof handgreep biedt u de extra ondersteuning die u nodig heeft bij het opstaan, zitten of bij het douchen. Bij Zorgthuiswinkel uit Rijen kiest u uit diverse soorten handgrepen die u helpen uw veiligheid in huis te waarborgen. Wij zijn een webshop waar u allerlei handige hulpmiddelen koopt, zodat zelfstandig thuis wonen mogelijk blijft wanneer u minder mobiel bent of dient te herstellen van een operatie.

Een kunststof handgreep biedt extra ondersteuning in uw woning

Als u moeite heeft met op en van het toilet komen of met staan bij het douchen, dan is een kunststof handgreep een uitermate geschikte oplossing. U kunt zich namelijk aan deze handgreep vasthouden en omhoogtrekken, waardoor opstaan een stuk makkelijker wordt. Ook als u bang bent dat u uitglijdt in de douche, biedt een handgreep een prettige ondersteuning. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een douchestoel met armleuning of een ander hulpmiddel voor in de badkamer om uw comfort te vergroten. In onze webshop vindt u zo alle zorghulpmiddelen die u nodig heeft om veilig thuis te blijven wonen!

Bestel al uw hulpmiddelen

Wilt u naast een kunststof handgreep nóg meer maatregelen treffen om zelfstandig wonen zo makkelijk mogelijk te houden? Denk dan eens aan de vele andere artikelen in ons assortiment. U bestelt uw kunststof handgreep eenvoudig online en deze wordt zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Wilt u hem liever ophalen? Kom dan langs bij onze ophaallocatie in Rijen. Heeft u vragen over onze producten voor uw gezondheid? Dan zijn wij bereikbaar via 076 886 05 05 of info@zorgthuiswinkel.nl.

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice