Selecteer een pagina

Tassen voor uw scootmobiel

Voor uw scootmobiel koopt u stevige tassen bij Zorgthuiswinkel. De tassen die wij verkopen voor uw scootmobiel beschikken over een goed ontwerp. Zo hangt u de tassen aan uw armleuning of aan de achterkant van uw stoel. Met deze scootmobieltassen heeft u meer opbergruimte voor boodschappen, medicatie en andere spullen.

Kies voor uw scootmobiel fijne tassen van hoogwaardige kwaliteit

U koopt bij Zorgthuiswinkel, met voorraad in Rijen, diverse tassen voor uw scootmobiel van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat de tassen nog vele jaren meegaan bij intensief gebruik. Wij hebben bovendien regenkleding voor op uw scootmobiel in ons assortiment, zodat u ook in de regen op uw scootmobiel kunt rijden. Bij ons profiteert u daarnaast van een eerlijke en betrouwbare aankoopbegeleiding. Zo beschikt onze webwinkel over meer handige artikelen als rollators met een zitje.

Koop de scootmobieltas in onze webshop

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de tassen voor uw scootmobiel of overige producten? Bel dan naar 076 886 05 05 of stuur een e-mail naar info@zorgthuiswinkel.nl, want we staan u graag te woord. Onze medewerkers kijken samen met u welk product het beste past bij uw wensen en behoeftes. Zo koopt u altijd het juiste product dat perfect aansluit op uw wensen! We leveren de tassen bij u thuis af of u haalt deze op in Rijen.

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice