Selecteer een pagina

Verrijdbare postoel

Home / verrijdbare postoel

Een verrijdbare postoel is ideaal wanneer u een tijdje in bed moet liggen. In dit geval kunt u meestal niet zelfstandig naar het toilet lopen, dus dan is het handig als u een wc-stoel op wielen naast het bed heeft staan. Bovendien kunt u een toiletstoel met wielen eenvoudig wegrijden, zodat u niet de hele tijd tegen de stoel aan hoeft te kijken. Door uw verrijdbare postoel in een andere kamer te plaatsen, heeft u ook geen last van eventuele geuren die blijven hangen. Tevens kan een wc-stoel op wielen vaak worden afgedekt.

Een verrijdbare postoel is in diverse modellen verkrijgbaar

Een wc-stoel op wielen dient natuurlijk ook goed te zitten. Daarom heeft u bij Zorgthuiswinkel uit Rijen de keuze uit verschillende modellen. Een toiletstoel met wielen is ook voorzien van een duwstang, zodat de stoel eenvoudig te verplaatsen is. De po in de toiletstoel met wielen is eenvoudig af te dekken door de zitting van de rolstoel terug te plaatsen. Hierdoor hoeft u niet naar de verrijdbare postoel te kijken en heeft u geen last van vervelende geuren. Op deze manier is de verrijdbare postoel ook erg hygiënisch.

Een extra stevige en comfortabele toiletstoel met wielen aanschaffen

Een wc-stoel op wielen is minder geschikt voor mensen die een extra stevige stoel nodig hebben. Wanneer dit het geval is, dan kunt u beter kiezen voor een vaste postoel op poten in plaats van een verrijdbare postoel. Onze vaste postoelen zijn voor iedereen geschikt en licht in gewicht. Zo kunt u ze, net als een toiletstoel met wielen, eenvoudig verplaatsen. Kunt u écht uw bed niet uit? Dan is een bedpan beter voor u. U vindt in ons assortiment bovendien andere thuiszorgartikelen dan een wc-stoel op wielen, zoals catheterhouders.

Bestel uw producten eenvoudig online en haal ze snel op

Al uw zorghulpmiddelen, zoals een toiletstoel met wielen en een bedtafel op wielen, bestelt u eenvoudig in onze webshop. Wij begrijpen dat u de hulpmiddelen vaak snel nodig heeft. Daarom zorgen we ervoor dat u de hulpmiddelen al snel kunt ophalen op onze afhaallocatie in Rijen. Bent u niet in de gelegenheid uw wc-stoel op wielen op te halen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. We vertellen u er graag alles over als u belt naar 076 886 05 05 of contact met ons opneemt via info@zorgthuiswinkel.nl.  

Vraag om advies

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m zaterdag 09:00 tot 16:00 uur.
T: 076 886 05 05
E: info@zorgthuiswinkel.nl

Bekijk ons assortiment

Diversen

Gezondheid

Huishoudelijk

Mobiliteit

Overige

  • Geen verzendkosten
  • Geen account nodig
  • 30 dagen retour
  • Webwinkel keurmerk
  • Beveiligd betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle klantenservice